Sabtu, 28 April 2012

Soalan Percubaan PMR Sejarah MRSM ...

Salam semua...ini lah wajah2 stresssss bila mengedit soalan percubaan PMR Sejarah bagi MRSM tahun ni..ini merupakan kali pertama Cikgu If berpeluang untuk mengedit soalan percubaan ni..

Susah rupanya...masuk jam 8.30 pagi dah tamat jam 12 malam...

Hanya guru-guru yang pernah mengalaminya akan faham huhuhu...apa pun terima kasih kepada rakan-rakan guru Cikgu If yang berpengalaman kerana sudi memberikan tunjuk ajar sepanjang seminggu proses edit soalan ni berjalan...terima kasih semua...


6 ulasan:

  1. Assalammualaikum..salam Ramadhan..cikgu, boleh tak saya dapatkan soalan percubaan Sejarah PMR- MRSM?..Terima Kasih..cikgu Zarimah Othman (kekwajingga@gmail.com)

    BalasPadam
  2. wsalam....boleh...tolong sms pd saya alamat ye...no phone sy 019-7398634....

    BalasPadam
  3. mencari percubaan sejarah pmr mrsm. tak jumpa2. boleh minta jasa baik cikgu email soalan percubaan sejarah pmr mrsm ke pokkiok@yahoo.com

    BalasPadam
  4. Assalam cgu Rahifah, boleh tak tolong emel soalan percubaan sejarah mrsm kat saya...sahimihmz@gmail.com

    BalasPadam
  5. salam. mohon cikgu emailkan soalan percubaan sejarah pmr..boleh kongsi2 bersama pelajar..TQ. akmanmh@gmail.com

    BalasPadam
  6. asssalamualaikum cikgu,jika tidak keberatan bolehkah cikgu emaikan soalan percubaan sejarah pmr.saya mohon kerjasama cikgu.terima kasih cikgu(SJIHAH@GMAIL.COM)

    BalasPadam